I jeszcze jedna rzecz jaką zauważyłem jak zaczęły się mrozy to to że wzrosły trochę obroty na luzie (wcześniej ok 650 rpm/min) teraz ok 850 rpm/min
O tak. Trochę wkurzające to jest. Do tego przy dojeżdżaniu do skrzyżowań i hamowaniu silnikiem sterownik zwiększa niekiedy dawkę paliwa i auto zaczyna przyśpieszać zamiast zwalniać, a to już jest mocno wkurzające.
Witam, mam problem z rozpięciem kostki reflektora przedniego w mojej octavii. Reflektor wyjęty, ale kabel jest na tyle krótki, że nie mogę się tam za bardzo dostać, pewnie jest tam jakiś zatrzask, nie chciałbym czegoś połamać, może ktoś rozpinał to ustrojstwo i podsunie mi praktyczną radę, dzięki?
Witam, mam problem z rozpięciem kostki reflektora przedniego w mojej octavii. Reflektor wyjęty, ale kabel jest na tyle krótki, że nie mogę się tam za bardzo dostać, pewnie jest tam jakiś zatrzask, nie chciałbym czegoś połamać, może ktoś rozpinał to ustrojstwo i podsunie mi praktyczną radę, dzięki?
proponuje "powalczyc" na lampie od strony pasażera. Trzeba nacisnac takiego "cycka" i do srodka autka ciagnac.
Komentarz